1. black friday
  2. Honeywell Home DC311N

Honeywell Home DC311N Black Friday deal

5/5

Honeywell Home DC311N nodig? Check snel of je deze Honeywell Home DC311N voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Honeywell Home DC311N.

Specificaties Honeywell Home DC311N

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

DC311N

Omschrijving van de Honeywell Home DC311N

De Honeywell DC311N is een handige draadloze deurbel die eenvoudig te installeren is. Met de bijgeleverde deurknop plaats je de draadloze zender bij je voordeur, terwijl je de ontvanger op een plek naar keuze in huis kunt plaatsen. Zodra je de deurknop en ontvanger uit de verpakking haalt, zijn ze direct met elkaar verbonden. Je hoeft dus alleen maar de deurknop te plaatsen en je nieuwe deurbel is klaar voor gebruik. Met een bereik van maximaal 150 meter kun je de ontvanger flexibel plaatsen, zodat je altijd op tijd de deurbel hoort, waar je ook bent in huis. De ontvanger beschikt over 4 verschillende melodieën, zodat je zelf kunt kiezen welk geluid je wilt horen wanneer er iemand aanbelt. Bovendien heeft de deurbel een maximaal geluidsniveau van 80 decibel, wat hard genoeg is om de bel overal in huis duidelijk te horen. Met de Honeywell DC311N geniet je van het gemak en de flexibiliteit van een draadloze deurbel. Plaats hem waar je maar wilt en mis nooit meer een bezoeker aan je voordeur. Bovendien zorgt het stijlvolle design ervoor dat de deurbel naadloos past bij elk interieur. Ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van de Honeywell DC311N en verwelkom je gasten met een glimlach.

Pluspunten
  • Neem de ontvanger mee naar een plek waar je de bel niet goed kunt horen, zoals de zolder of de tuin. Pas de melodie van de deurbel aan naar eigen voorkeur. Je kunt de deurdrukker zonder zorgen buiten ophangen dankzij de IP55 certificering.

Minpunten
  • De deurknop heeft geen naamvenster, waardoor bezoekers niet direct kunnen zien bij wie ze voor de deur staan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Honeywell Home DC311N

Om te bekijken of je de Honeywell Home DC311N tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Honeywell Home DC311N wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.