1. Honeywell Home DC313NHGP2

Honeywell Home DC313NHGP2 Black Friday deal

5/5

Honeywell Home DC313NHGP2 nodig? Check snel of je deze Honeywell Home DC313NHGP2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Honeywell Home DC313NHGP2.

Specificaties Honeywell Home DC313NHGP2

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

DC313NHGP2

Omschrijving van de Honeywell Home DC313NHGP2

De Honeywell Home DC313NHGP2 is een innovatieve deurbelset die je het ultieme gemak biedt. Met deze set ontvang je een deurdrukker, een draadloze ontvanger en een ontvanger die je eenvoudig in het stopcontact kunt plaatsen. Hierdoor mis je nooit meer een bezoeker, zelfs niet als je in de tuin bent. De draagbare ontvanger kun je namelijk overal mee naartoe nemen, zodat je altijd op de hoogte bent van wie er voor je deur staat. Wat deze deurbelset extra bijzonder maakt, is dat alle onderdelen al met elkaar verbonden zijn op het moment dat je het uit de verpakking haalt. Geen gedoe met ingewikkelde installaties, maar direct klaar voor gebruik. Met een maximaal bereik van 150 meter kun je genieten van optimale flexibiliteit in je huis. Daarnaast kun je kiezen uit 6 verschillende melodieën, zodat je de deurbel kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Het geluidsniveau van 84 decibel zorgt ervoor dat je de deurbel altijd hoort, zelfs als de televisie net iets te hard staat. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze deurbelset ook voorzien van geïntegreerde led-verlichting. Hierdoor kun je niet alleen horen, maar ook zien wanneer er iemand aanbelt. Dit is vooral handig als je even afgeleid bent of als het omgevingsgeluid wat harder is. Kortom, met de Honeywell Home DC313NHGP2 ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke.

Pluspunten
  • Neem de ontvanger mee naar een plek waar je de bel niet goed hoort, zoals de zolder of de tuin. Pas de melodie van de deurbel naar eigen wens aan. Door de lichtflitsen is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar.

Minpunten
  • De deurknop heeft geen naamvenster, waardoor bezoekers niet direct kunnen zien bij wie ze voor de deur staan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Honeywell Home DC313NHGP2

Om te bekijken of je de Honeywell Home DC313NHGP2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Honeywell Home DC313NHGP2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals