1. blackfriday
  2. Honeywell HYF290

Honeywell HYF290 Black Friday deal

5/5

Honeywell HYF290 nodig? Check snel of je deze Honeywell HYF290 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Honeywell HYF290.

Specificaties Honeywell HYF290

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

HYF290E4

Omschrijving van de Honeywell HYF290

Met de Honeywell HYF290 heb je altijd de perfecte verkoeling in huis. Deze torenventilator heeft 8 verschillende standen, zodat je de blaassnelheid naar eigen wens kunt aanpassen. Of je nu een zachte bries wilt voelen of een krachtige wind, met de HYF290 heb je altijd de gewenste verkoelende wind in de kamer. Daarnaast is deze ventilator uitgerust met een handige timerfunctie. Je kunt kiezen uit verschillende tijdsinstellingen, zoals 1, 2, 4 of zelfs 8 uur. Nadat de ingestelde tijd is verstreken, stopt de ventilator automatisch met het blazen van lucht. Zo kun je hem bijvoorbeeld 's nachts instellen en genieten van een frisse slaap zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uitschakelen van de ventilator. Een andere handige functie van de HYF290 is de zelfdraaiende functie. Hiermee kun je ervoor zorgen dat de ventilator de wind door de hele kamer blaast, in plaats van alleen naar één punt. Zo geniet je van een gelijkmatige verkoeling, waar je ook bent in de ruimte. En het beste van alles is dat je de HYF290 gemakkelijk kunt bedienen vanaf de bank of eettafel met de meegeleverde afstandsbediening. Geen gedoe meer met opstaan om de blaassnelheid aan te passen, gewoon alles binnen handbereik. Met de Honeywell HYF290 haal je een krachtige en gebruiksvriendelijke ventilator in huis.

Pluspunten
  • Met 8 verschillende instellingen kies je de gewenste verkoeling. Dankzij de timer kun je de ventilator zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met blazen. Een torenventilator neemt minder ruimte in beslag dan een statiefventilator.

Minpunten
  • Een torenventilator produceert meer geluid dan een statief- of tafelventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Honeywell HYF290

Om te bekijken of je de Honeywell HYF290 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Honeywell HYF290 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals