1. blackfriday
  2. Honeywell TC10PCE

Honeywell TC10PCE Black Friday deal

5/5

Honeywell TC10PCE nodig? Check snel of je deze Honeywell TC10PCE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Honeywell TC10PCE.

Specificaties Honeywell TC10PCE

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

TC10PE

Omschrijving van de Honeywell TC10PCE

De Honeywell TC10PCE zorgt voor een aangenaam koele omgeving op warme dagen, terwijl hij nauwelijks geluid maakt. Deze luchtkoeler is buitengewoon stil, zodat je alleen de verfrissende lucht opmerkt die hij produceert. De TC10PCE heeft 3 snelheidsinstellingen die je gemakkelijk kunt regelen met de bijgevoegde afstandsbediening. Bovendien is deze aircooler uitgerust met een ingebouwde ionisatiefunctie, die de lucht in de ruimte zuivert. Het apparaat heeft een groot waterreservoir van 10 liter, waarin je koud water kunt doen. Dit water wordt gebruikt om koudere lucht te verspreiden dan een standaard ventilator. Je kunt zelf kiezen of je alleen de ventilator wilt inschakelen of ook de extra koelfunctie wilt gebruiken. Met de handige wieltjes aan de onderkant kun je de luchtkoeler gemakkelijk verplaatsen van de woonkamer naar je hobby- of werkkamer. Let op: een aircooler is géén draagbare airconditioner. In de praktijk is een aircooler een ventilator die een verkoelende bries produceert. Met de Honeywell TC10PCE geniet je van de perfecte balans tussen verkoeling en rust. De luchtkoeler zorgt voor een aangename temperatuur in de kamer zonder storend lawaai. Dankzij de stille werking kun je ongestoord genieten van de frisse lucht die deze luchtkoeler verspreidt. Met de afstandsbediening kun.

Pluspunten
  • De aircooler zuivert de lucht in de ruimte door zijn ingebouwde ionisatiefunctie. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening bedien je de koeler vanuit je luie stoel. Met een geluidsniveau van 47 decibel is de mobiele luchtkoeler redelijk stil.

Minpunten
  • Een luchtkoeler is geen airco, daarom koelt hij de lucht niet met behulp van een koelmiddel

    .

    Hierdoor zal de temperatuur in de kamer niet afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Honeywell TC10PCE

Om te bekijken of je de Honeywell TC10PCE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Honeywell TC10PCE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals