1. Hoover H7W4 48MBC-S

Hoover H7W4 48MBC-S Black Friday deal

5/5

Hoover H7W4 48MBC-S nodig? Check snel of je deze Hoover H7W4 48MBC-S voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Hoover H7W4 48MBC-S.

Specificaties Hoover H7W4 48MBC-S

Merk

Hoover

Fabrikantcode

31018969

Omschrijving van de Hoover H7W4 48MBC-S

Met de Hoover H7W4 48MBC-S haal je een energiebesparende wasmachine in huis. Deze wasmachine is voorzien van energieklasse A, waardoor je tot wel € 290,- kunt besparen gedurende de levensduur van de machine. De automaat heeft een grote wascapaciteit van 8 kilogram, waardoor je niet alleen je normale ladingen was kunt doen, maar ook grotere ladingen beddengoed van 2 of 3 personen in één keer kunt wassen. Dankzij de beladingssensoren past de machine automatisch ieder programma aan op je wasgoed, waardoor je zelfs een klein wasje energiezuinig kunt doen. De Hoover H7W4 48MBC-S biedt daarnaast verschillende handige programma's aan. Zo is er het All In One 49' programma, waarmee je gemixte kleding in een halve trommel snel kunt wassen. Daarnaast is er het stoomprogramma, waarmee je kleding kunt opfrissen zonder het te wassen. Dit is ideaal als je snel je favoriete outfit weer wilt dragen. Bovendien is er ook nog een speciaal anti-allergie stoomprogramma beschikbaar, wat zeer geschikt is voor mensen met allergieën. Met de Hoover H7W4 48MBC-S ben je dus verzekerd van een energiezuinige en veelzijdige wasmachine die aan al je wensen voldoet.

Pluspunten
  • De Active Steam functie vermindert kreuken en muffe geurtjes met behulp van stoom. Met het All in one 49' snelle programma kun je een halfvolle trommel binnen één uur wassen. Het Auto Care programma selecteert automatisch het meest geschikte programma op basis van het type wasgoed.

Minpunten
  • De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus er is nog steeds onderhoud nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Hoover H7W4 48MBC-S

Om te bekijken of je de Hoover H7W4 48MBC-S tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Hoover H7W4 48MBC-S wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals