Hoover H7W449AMBC-S Black Friday deal

5/5

Hoover H7W449AMBC-S nodig? Check snel of je deze Hoover H7W449AMBC-S voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Hoover H7W449AMBC-S.

Specificaties Hoover H7W449AMBC-S

Merk

Hoover

Fabrikantcode

31018970

Omschrijving van de Hoover H7W449AMBC-S

Met de Hoover H7W449AMBC-S haal je een energiebesparende wasmachine in huis. Deze wasmachine heeft energieklasse A, waardoor je tot wel € 290,- kunt besparen gedurende de levensduur van de machine. Met een capaciteit van 9 kilogram kun je grote ladingen beddengoed en handdoeken in één keer wassen. Bovendien passen de beladingssensoren automatisch ieder programma aan op je wasgoed, waardoor je ook kleine wasjes energiezuinig kunt doen. Naast de standaard wasprogramma's biedt de Hoover H7W449AMBC-S ook speciale programma's aan. Zo kun je met het All In One 49' programma een halve trommel gemixte kleding snel wassen. Ideaal wanneer je snel je favoriete outfit wilt dragen. Daarnaast beschikt de wasmachine over een stoomprogramma, waarmee je licht gedragen kleding kunt opfrissen zonder deze te wassen. Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens tijd- en energiebesparend. Bovendien is er ook een anti-allergie stoomprogramma beschikbaar, wat perfect is voor mensen met allergieën. Met de Hoover H7W449AMBC-S geniet je niet alleen van schone kleding, maar ook van energiebesparing en gemak. Dankzij de vele programma's en de grote capaciteit kun je efficiënt en snel wassen. De beladingssensoren en de energieklasse A zorgen ervoor dat je altijd energiezuinig wast. Daarnaast zijn de speciale programma's zoals het stoomprogramma en het anti-allergie stoomprogramma perfect voor extra gemak.

Pluspunten
  • De Active Steam stoomfunctie verwijdert kreukels en muffe geurtjes met stoom. Met het snelprogramma All in one 49' was je een halfvolle trommel binnen één uur. Het Auto Care programma selecteert automatisch het meest geschikte programma op basis van het type wasgoed.

Minpunten
  • De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus er is onderhoud nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Hoover H7W449AMBC-S

Om te bekijken of je de Hoover H7W449AMBC-S tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Hoover H7W449AMBC-S wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals