1. Hoover HWE4 47AMBS/1-S

Hoover HWE4 47AMBS/1-S Black Friday deal

5/5

Hoover HWE4 47AMBS/1-S nodig? Check snel of je deze Hoover HWE4 47AMBS/1-S voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Hoover HWE4 47AMBS/1-S.

Specificaties Hoover HWE4 47AMBS/1-S

Merk

Hoover

Fabrikantcode

31019054

Omschrijving van de Hoover HWE4 47AMBS/1-S

De Hoover HWE4 47AMBS/1-S is een innovatieve en energiezuinige wasmachine die niet alleen helpt bij het besparen van energie, maar ook bij het besparen van geld. Met een energieklasse A, kun je tot wel € 290,- besparen op je energierekening gedurende de gemiddelde levensduur van de machine. Met een vulgewicht van 7 kilogram is deze wasmachine perfect voor het draaien van kleine wasjes, zoals kleding voor één persoon. Deze wasmachine biedt verschillende wasprogramma's die je kunt selecteren met behulp van de handige draaiknop. Of je nu katoen, wol of sportkleding wilt wassen, er is altijd een programma dat bij jouw behoeften past. Daarnaast beschikt deze machine over een anti-allergie programma, ideaal voor het wassen van babykleertjes of het hygiënisch reinigen van handdoeken en beddengoed. Met dit programma worden bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen, verwijderd door op hoge temperaturen te wassen. Naast al deze slimme functies, heeft de Hoover HWE4 47AMBS/1-S ook een handig snelprogramma waarmee je een halfvolle trommel binnen één uur schoon kunt krijgen. En voor degenen die een hekel hebben aan strijken, is er goed nieuws! Deze wasmachine is voorzien van een stoomfunctie, waardoor je minder last hebt van kreukels en dus minder hoeft te strijken. Met de Hoover HWE4 47AMBS/1-S wordt wassen een eenvoudige en efficiënte klus, terwijl je ook.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze Eco-Power Inverter motor ervaar je minder trillingen. Met de Active Steam stoomfunctie worden kreukels en muffe geuren verminderd met behulp van stoom. Het anti-allergie programma verwijdert bacteriën, dierenharen en pollen door langer op een hoge temperatuur te wassen.

Minpunten
  • Heeft een lager vulgewicht dan vergelijkbare wasmachines, namelijk 7 kilogram. Het is niet mogelijk om je droger met een tussenstuk op de wasmachine te plaatsen vanwege een diepte van 53 centimeter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Hoover HWE4 47AMBS/1-S

Om te bekijken of je de Hoover HWE4 47AMBS/1-S tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Hoover HWE4 47AMBS/1-S wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals