Hoover HWP 48AMBC/1-S Black Friday deal

5/5

Hoover HWP 48AMBC/1-S nodig? Check snel of je deze Hoover HWP 48AMBC/1-S voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Hoover HWP 48AMBC/1-S.

Specificaties Hoover HWP 48AMBC/1-S

Merk

Hoover

Fabrikantcode

HWP 48AMBC/1-S

Omschrijving van de Hoover HWP 48AMBC/1-S

Met de Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S bespaar je niet alleen water en energie, maar geniet je ook van het gemak van een ruime capaciteit van 8 kilogram. Of je nu kleine of grote wasbeurten hebt voor 2 of 3 personen, deze wasmachine kan het allemaal aan. Dankzij de beladingssensoren meet de machine de hoeveelheid was in de trommel en past automatisch het water- en energieverbruik aan, zodat je nooit energie verspilt bij een kleine was. Maar dat is niet alles. Deze innovatieve wasmachine biedt ook nog eens 13 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor sportkleding, babykleding en wol. Voor degenen die gevoelig zijn voor allergenen is er zelfs een anti-allergieprogramma beschikbaar. Dit programma draait voor een bepaalde tijd op 60 graden Celsius, waardoor huisstofmijt en pollen effectief uit je was worden verwijderd, waardoor je minder last hebt van huidirritatie. Met de Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S krijg je dus niet alleen een efficiënte en veelzijdige wasmachine, maar ook een apparaat dat rekening houdt met je energiebehoeften en allergieën. Geniet van schone en frisse kleding zonder je zorgen te hoeven maken over het verbruik van water en energie. Met deze wasmachine wordt wassen een eenvoudige en milieuvriendelijke taak.

Pluspunten
  • Met de hOn-app scan je het wasetiket van je kleding, vind je direct het juiste wasprogramma en krijg je een melding wanneer je was schoon is. Het Power Care-systeem sproeit het wasmiddel over je wasgoed, waardoor je extra grondig wast. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • De watertoevoer sluit niet automatisch af bij een defect of storing zonder waterbeveiliging.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Hoover HWP 48AMBC/1-S

Om te bekijken of je de Hoover HWP 48AMBC/1-S tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Hoover HWP 48AMBC/1-S wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals