1. black friday
  2. Hoover HWP 69AMBC/1-S

Hoover HWP 69AMBC/1-S Black Friday deal

5/5

Hoover HWP 69AMBC/1-S nodig? Check snel of je deze Hoover HWP 69AMBC/1-S voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Hoover HWP 69AMBC/1-S.

Specificaties Hoover HWP 69AMBC/1-S

Merk

Hoover

Fabrikantcode

HWP 69AMBC/1-S

Omschrijving van de Hoover HWP 69AMBC/1-S

Met een indrukwekkende capaciteit van 9 kilogram is de Hoover H-500 HWP 69AMBC/1-SS wasmachine de ideale keuze voor het wassen van grote hoeveelheden wasgoed in één keer. Maar deze geweldige machine biedt nog veel meer! Dankzij de handige Scan to Care functie hoef je je nooit meer zorgen te maken over het juiste wasprogramma voor je kleding. Maak gewoon een foto van het waslabel met de speciale app en de machine stelt automatisch het meest geschikte programma in. Zo wordt je was niet te lang gewassen of te heet behandeld, waardoor je kleding langer mooi blijft. Heb je last van allergieën, zoals dierenharen of pollen? Geen probleem! Deze wasmachine beschikt over een speciaal anti-allergieprogramma dat je wasgoed gedurende 20 minuten wast op een temperatuur van boven de 60 graden Celsius. Dit zorgt ervoor dat allergenen effectief worden verwijderd, zodat je minder last hebt van jeuk en andere allergische reacties. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een stoomfunctie beschikbaar aan het einde van het wasprogramma. Hiermee kun je eenvoudig kreuken verminderen, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken van je kleding. Met de Hoover H-500 HWP 69AMBC/1-SS wasmachine wordt wassen een moeiteloze en efficiënte taak!

Pluspunten
  • Met de hOn-app scan je het waslabel van je kleding, vind je direct het juiste wasprogramma en ontvang je een melding wanneer je was klaar is. Het Power Care-systeem verdeelt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding, waardoor je extra grondig wast. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Zonder waterveiligheid sluit de watertoevoer niet automatisch af bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Hoover HWP 69AMBC/1-S

Om te bekijken of je de Hoover HWP 69AMBC/1-S tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Hoover HWP 69AMBC/1-S wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.