Imou A1 4MP Black Friday deal

5/5

Imou A1 4MP nodig? Check snel of je deze Imou A1 4MP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou A1 4MP.

Specificaties Imou A1 4MP

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A42P-B-V2-imou

Omschrijving van de Imou A1 4MP

De Imou A1 4MP beveiligingscamera stelt je in staat om een volledig overzicht te hebben van wat er in de hele kamer gebeurt. Met zijn indrukwekkende 4 megapixel resolutie biedt deze camera beeldmateriaal van hogere kwaliteit dan traditionele Full HD camera's. Daarnaast beschikt de PTZ beveiligingscamera over automatische draai- en kantelfuncties, die geactiveerd worden zodra er beweging wordt gedetecteerd. Wat deze camera echt onderscheidt, is zijn vermogen om onderscheid te maken tussen mensen en dieren. Dit betekent dat je alleen meldingen op je smartphone ontvangt voor relevante gebeurtenissen. Of het nu gaat om het huilen van je kind of het blaffen van je hond, je wordt direct op de hoogte gesteld via de camera. Daarnaast kun je communiceren met mensen in de ruimte dankzij de ingebouwde microfoon. Je kunt ervoor kiezen om de camerabeelden op verschillende manieren op te slaan, zoals in de cloud, op een SD-kaart of op een NVR. Daarnaast is de Imou A1 4MP compatibel met zowel Alexa als Google Assistant, waardoor je moeiteloos gebruik kunt maken van spraakbediening. Met de Imou A1 4MP beveiligingscamera ben je altijd verzekerd van een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing.

Pluspunten
  • Vanwege de resolutie van 4 megapixels is het beeld van de camera scherper dan dat van camera's met een full hd resolutie. De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de sd-kaartsleuf kun je beelden direct op deze camera opslaan.

Minpunten
  • Je hebt een sterk wifi-signaal nodig op de 2,4GHz frequentieband

    .

    De camera functioneert niet op 5GHz. De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou A1 4MP

Om te bekijken of je de Imou A1 4MP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou A1 4MP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals