Imou Bullet 2 Pro 4MP Black Friday deal

5/5

Imou Bullet 2 Pro 4MP nodig? Check snel of je deze Imou Bullet 2 Pro 4MP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Bullet 2 Pro 4MP.

Specificaties Imou Bullet 2 Pro 4MP

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-F46FEP-D-0280B-imou

Omschrijving van de Imou Bullet 2 Pro 4MP

Beveilig een groot deel van je tuin of straat met de Imou Bullet 2 Pro. Deze geavanceerde buitencamera biedt je een haarscherpe beeldkwaliteit van maar liefst 4MP, wat twee keer scherper is dan een Full HD camera. Dankzij de dubbele antennes worden de opgenomen beelden moeiteloos naar je smartphone gestreamd, zodat je altijd en overal kunt meekijken. De Imou Bullet 2 Pro maakt gebruik van geavanceerde persoonsherkenningstechnologie, waardoor je alleen relevante pushmeldingen ontvangt. En als je toch onnodige meldingen krijgt, kun je eenvoudig de detectiezone aanpassen. Op deze manier ontvang je alleen meldingen van beweging in belangrijke gebieden, zoals bijvoorbeeld je voordeur of oprit. Met deze camera heb je verschillende opslagmogelijkheden. Je kunt alle beelden opslaan op een SD-kaart of een NVR, zodat je ze later kunt bekijken. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van cloudopslag. De eerste 30 dagen zijn zelfs helemaal gratis, daarna kost het slechts € 7,- euro per maand. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare opslag van al je opgenomen beelden. Met de Imou Bullet 2 Pro 4MP buitencamera hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis en tuin.

Pluspunten
  • Vanwege de hoge resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie. Met de geïntegreerde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera is waterdicht, waardoor deze ook buiten kan worden gebruikt.

Minpunten
  • Door het gebrek aan Power over Ethernet, kun je deze camera alleen aansluiten op een stopcontact. Je hebt een abonnement nodig om de beelden in de cloud op te slaan, maar je kunt ook beelden op een SD-kaart bewaren (niet inbegrepen).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Bullet 2 Pro 4MP

Om te bekijken of je de Imou Bullet 2 Pro 4MP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Bullet 2 Pro 4MP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals