1. black friday
  2. Imou Cell Go

Imou Cell Go Black Friday deal

5/5

Imou Cell Go nodig? Check snel of je deze Imou Cell Go voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Cell Go.

Specificaties Imou Cell Go

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-B32P-V2-imou

Omschrijving van de Imou Cell Go

De Imou Cell Go is een revolutionaire bewakingscamera die speciaal is ontworpen om zowel binnen als buiten te gebruiken. Met zijn compacte formaat en ingebouwde batterij kun je deze ip-camera overal plaatsen waar je wifi-ontvangst hebt. Of het nu in je huis, tuin of zelfs op vakantie is, je hebt altijd volledige controle over de beveiliging van je omgeving. Met de Imou app ontvang je direct meldingen op je smartphone zodra er beweging wordt gedetecteerd. Dankzij de 4 GB ingebouwde opslagruimte kun je ongeveer een halfjaar aan beelden opslaan, zodat je altijd kunt terugkijken wat er is gebeurd. Het AI-algoritme van Imou zorgt ervoor dat je alleen relevante meldingen ontvangt en voorkomt valse alarmen, zoals bijvoorbeeld veroorzaakt door dieren of vallende bladeren. Naast de geavanceerde beveiligingsfuncties heeft de Imou Cell Go ook een ingebouwd alarm dat afgaat zodra een ongewenste gast je tuin of huis betreedt. Dit schrikt mogelijke inbrekers af en zorgt voor extra gemoedsrust. Met de Imou Cell Go hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis.

Pluspunten
  • Dankzij het gebruik van batterijen, is de camera volledig draadloos en kan je deze plaatsen waar je maar wilt. Aangezien de camera beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera is waterdicht, waardoor deze ook buiten te gebruiken is.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert, met behulp van een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. De interne opslag is beperkt tot 4 GB, deze kan niet worden uitgebreid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Cell Go

Om te bekijken of je de Imou Cell Go tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Cell Go wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.