Imou Cell Go Solar Kit Black Friday deal

5/5

Imou Cell Go Solar Kit nodig? Check snel of je deze Imou Cell Go Solar Kit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Cell Go Solar Kit.

Specificaties Imou Cell Go Solar Kit

Merk

IMOU

Fabrikantcode

Imou-KIT/IPC-B32P/FSP12

Omschrijving van de Imou Cell Go Solar Kit

De Imou Cell Go Solar Kit is een innovatieve oplossing voor beveiliging buitenshuis. Deze kit combineert de flexibele Imou Cell Go ip-camera met een zonnepaneel, waardoor je de batterij van de camera automatisch kunt opladen bij helder weer. Dit betekent dat je de camera minder vaak van de muur hoeft te halen om op te laden, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het bewaken van je eigendommen. Een van de beste kenmerken van de Imou Cell Go Solar Kit is dat je de camera overal kunt plaatsen waar je wifi-ontvangst hebt, zonder dat je een stroomaansluiting nodig hebt. Dit geeft je de vrijheid om de camera te installeren op de locatie die het meest geschikt is voor jouw behoeften, zonder beperkingen. Daarnaast biedt de Imou Cell Go ip-camera geavanceerde functies om je gemoedsrust te vergroten. Met 4 GB ingebouwde opslag kun je ongeveer een halfjaar aan beelden opslaan, zodat je altijd toegang hebt tot belangrijke momenten. Dankzij het AI-algoritme van Imou ontvang je alleen relevante meldingen, waardoor je niet wordt gestoord door valse alarmen zoals dieren of vallende bladeren. Om indringers af te schrikken, is de Imou Cell Go ook uitgerust met een ingebouwd alarm. Als er een ongenode gast je tuin of huis binnenkomt, zal het alarm afgaan en potentiële inbrekers afschrikken. Met de Imou app heb je altijd toegang tot meldingen en beelden, waar je ook.

Pluspunten
  • Doordat de camera op batterijen werkt, kan je hem volledig draadloos gebruiken en plaatsen waar je maar wilt. Het bijgeleverde zonnepaneel laadt de batterij op bij zonnig weer. Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om ze terug te bekijken.

Minpunten
  • Je hebt een sterk wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera plaatst. De interne opslag is beperkt tot 4 GB en kan niet worden uitgebreid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Cell Go Solar Kit

Om te bekijken of je de Imou Cell Go Solar Kit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Cell Go Solar Kit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals