1. black friday
  2. Imou Cruiser 4MP

Imou Cruiser 4MP Black Friday deal

5/5

Imou Cruiser 4MP nodig? Check snel of je deze Imou Cruiser 4MP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Cruiser 4MP.

Specificaties Imou Cruiser 4MP

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-S42FP-0360B-imou

Omschrijving van de Imou Cruiser 4MP

De Imou Cruiser 4MP is een robuuste buitencamera die is uitgerust met een draai- en kantelfunctie. Dankzij deze functie kan de camera zijwaarts en omhoog bewegen, waardoor je een groter gedeelte van je tuin of oprit in de gaten kunt houden. Om potentiële inbrekers af te schrikken, is de camera voorzien van een ingebouwde spotlight en sirene. Daarnaast kun je met de schijnwerper kiezen uit maar liefst 4 verschillende nachtvisie standen, waaronder nachtvisie in kleur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van scherp beeldmateriaal. Met een indrukwekkende resolutie van 4 megapixels zorgt de camera voor haarscherpe beelden. Bovendien is de camera in staat om onderscheid te maken tussen mensen en dieren, waardoor je alleen relevante bewegingsmeldingen ontvangt. Je hebt verschillende opties om de beelden op te slaan, waaronder in de cloud, op een geheugenkaart of op een NVR. Daarnaast kun je de Imou Cruiser eenvoudig integreren in je slimme huis door hem te koppelen aan Google Assistant of Alexa. Met deze camera ben je altijd verzekerd van veiligheid en gemoedsrust, zowel overdag als 's nachts.

Pluspunten
  • Met een resolutie van 4 megapixels is het beeld van de camera scherper dan dat van camera's met een full hd-resolutie. Met de SD-kaartsleuf kun je beelden direct op deze camera opslaan. De camera kan op afstand draaien, kantelen en inzoomen.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plek waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. De sd-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Cruiser 4MP

Om te bekijken of je de Imou Cruiser 4MP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Cruiser 4MP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.