1. black friday
  2. Imou DB60 Video Doorbell Kit

Imou DB60 Video Doorbell Kit Black Friday deal

5/5

Imou DB60 Video Doorbell Kit nodig? Check snel of je deze Imou DB60 Video Doorbell Kit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou DB60 Video Doorbell Kit.

Specificaties Imou DB60 Video Doorbell Kit

Merk

IMOU

Fabrikantcode

DB60/DS21-PEUR-imou

Omschrijving van de Imou DB60 Video Doorbell Kit

Met de Imou DB60 Kit slimme deurbel met deurbelgong ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat. Dankzij de 5 megapixel camera zie je je bezoek namelijk haarscherp op je smartphone. En als er iemand je voortuin binnenloopt, ontvang je direct een melding via de handige Imou app. Zo mis je nooit meer een belangrijk moment. Wat deze slimme deurbel nog specialer maakt, is dat hij onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en objecten. Dit betekent minder valse meldingen en meer gemoedsrust voor jou. De Imou DB60 heeft niet alleen een indrukwekkende beeldkwaliteit, maar ook een brede kijkhoek en beeldverhouding. Hierdoor mis je geen enkel detail van wat er zich voor je deur afspeelt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van beelden, want deze deurbel heeft een ingebouwde opslagfunctie. Dit betekent dat je geen abonnement nodig hebt om later de beelden terug te kijken. En met de meegeleverde deurbelgong mis je ook geen enkele bezoeker, want je hoort luid en duidelijk wanneer er iemand aanbelt. Een ander groot voordeel van deze deurbel is dat hij draadloos werkt op een batterij die maar liefst 180 dagen meegaat. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met het trekken van kabels en dat je de deurbel eenvoudig kunt installeren waar je maar wilt. Kortom, de Imou DB60 Kit slimme deurbel met deurbelgong is.

Pluspunten
  • De bel is volledig draadloos, dus je kunt hem gemakkelijk plaatsen en verplaatsen. De bel heeft een ingebouwd geheugen om beelden op te slaan, dus je hebt geen cloudabonnement nodig. De bel heeft een brede kijkhoek, zodat je een groot gedeelte van je voortuin of oprit in de gaten kunt houden.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel. Het is niet mogelijk om de bel aan te sluiten op de al aanwezige bedrading van je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou DB60 Video Doorbell Kit

Om te bekijken of je de Imou DB60 Video Doorbell Kit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou DB60 Video Doorbell Kit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.