1. black friday
  2. Imou Knight 4K

Imou Knight 4K Black Friday deal

5/5

Imou Knight 4K nodig? Check snel of je deze Imou Knight 4K voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Knight 4K.

Specificaties Imou Knight 4K

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-F88FIP-0280B-imou

Omschrijving van de Imou Knight 4K

Met de Imou Knight 4K beveiligingscamera haal je een veelzijdig apparaat in huis. Deze IP-camera biedt verschillende functies in één. Geniet van opnames in verbluffende 4K-beeldkwaliteit en ontvang kleurrijke beelden, zelfs 's nachts. Bovendien beschikt deze camera over een krachtige lamp van 600 lumen, waardoor ongewenste indringers direct in het licht worden gezet en worden afgeschrikt met een luide sirene. Dankzij de handige app kun je live meekijken met wat er gebeurt. De Imou Knight 4K beveiligingscamera is uitgerust met talloze slimme functies. Eén daarvan is de mogelijkheid om een lijn te tekenen in de app. Zodra iemand over deze lijn loopt, ontvang je direct een melding. Hiermee kun je bijvoorbeeld controleren of iemand je woning binnenkomt. Deze camera kan onderscheid maken tussen mensen, auto's en dieren, waardoor valse meldingen tot een minimum worden beperkt. Dankzij wifi 6 zijn verbindingsproblemen vrijwel uitgesloten. Bewaar je beelden op een SD-kaart of maak gebruik van een NVR. Houd er rekening mee dat cloudopslag tegen betaling beschikbaar is. Voor optimale prestaties sluit je de camera eenvoudig aan op het netstroom.

Pluspunten
  • Vanwege de 4K-resolutie is het beeld van de camera scherper dan die van camera's met een full hd-resolutie. Om alle functies te gebruiken, is er geen abonnement nodig. Deze camera biedt ongeveer 30 meter infrarood zicht, waardoor je 's nachts ook helder beeld hebt zonder verlichting.

Minpunten
  • Een SD-kaart of NVR voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd. Deze camera is niet draadloos, dus je moet een stroomkabel verbergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Knight 4K

Om te bekijken of je de Imou Knight 4K tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Knight 4K wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.