1. black friday
  2. Imou Rex 3D (3K)

Imou Rex 3D (3K) Black Friday deal

5/5

Imou Rex 3D (3K) nodig? Check snel of je deze Imou Rex 3D (3K) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Rex 3D (3K).

Specificaties Imou Rex 3D (3K)

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-GS2DP-5K0W-imou

Omschrijving van de Imou Rex 3D (3K)

Met de Imou Rex 3D heb je volledig zicht op elke binnenruimte van je huis. Deze innovatieve camera kan bijna 360 graden draaien en heeft een verticale hoek van 90 graden. Hierdoor kun je precies zien wat er zich afspeelt in elke kamer, zelfs wanneer je er niet bent. De IP-camera volgt automatisch de bewegingen in je huis, zodat je altijd op de hoogte blijft. Deze camera biedt niet alleen uitstekende beeldkwaliteit, maar ook een zoomfunctie van 8 keer zonder verlies van kwaliteit dankzij de 3K resolutie. Hierdoor kun je zelfs gezichten herkennen en details in de beelden waarnemen. Bovendien onderscheidt de camera mensen van dieren, waardoor je minder onnodige meldingen ontvangt. Je kunt zowel live beelden bekijken als teruggaan naar opgenomen beelden via de handige Imou app. Met de Imou Rex 3D heb je verschillende opslagopties. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan op een micro SD-kaart (niet meegeleverd), maar als je liever gebruik maakt van cloudopslag, kun je een vast maandelijks bedrag betalen. Op die manier kun je altijd en overal toegang hebben tot je beelden, zonder je zorgen te hoeven maken over het verlies van gegevens.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Dankzij de hoge resolutie kun je inzoomen zonder zichtbaar kwaliteitsverlies. Via de luidsprekers kun je op afstand communiceren met personen of dieren in jouw huis.

Minpunten
  • De camera kantelt niet veel naar beneden, zodat je hem niet op een hoge kast kunt plaatsen. De camera werkt op elektriciteit en is dus niet volledig draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Rex 3D (3K)

Om te bekijken of je de Imou Rex 3D (3K) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Rex 3D (3K) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.