1. Imou Rex 4MP 3-Pack

Imou Rex 4MP 3-Pack Black Friday deal

5/5

Imou Rex 4MP 3-Pack nodig? Check snel of je deze Imou Rex 4MP 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Rex 4MP 3-Pack.

Specificaties Imou Rex 4MP 3-Pack

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP 3-Pack

Met de Imou Rex 4MP 3-Pack kun je eenvoudig 3 verschillende ruimtes in de gaten houden. Deze camera's bieden een indrukwekkend zicht van 355 graden in de omgeving en kunnen ook 90 graden omhoog en omlaag kantelen. Het beste van alles is dat je altijd en overal toegang hebt tot de beelden via de handige app op je smartphone. Deze camera's zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen. Ze leveren beelden van hoge kwaliteit in levendige kleuren, zelfs 's nachts dankzij de geavanceerde nachtvisiemogelijkheden. Je kunt de camera's handmatig bewegen via de app, maar ze hebben ook slimme bewegingsdetectie. Zodra een persoon wordt herkend, volgen de camera's automatisch de bewegingen. Als er een indringer wordt gedetecteerd terwijl je niet thuis bent, zal de camera een luid alarm afgeven om de indringer af te schrikken. Om ervoor te zorgen dat je nooit belangrijke beelden mist, kun je ervoor kiezen om de beelden op te slaan op een externe micro SD-kaart (niet inbegrepen) of in de cloud. Voor een vast bedrag per maand per camera heb je altijd toegang tot je opnames. Met een maandelijkse abonnementskosten van slechts 5,97 euro voor 3 dagen opslag of 20,97 euro voor 30 dagen opslag voor 3 camera's, kun je met een gerust hart je huis beveiligen.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Deze camera geeft een geluid- en lichtsignaal nadat hij beweging detecteert. Via de luidsprekers praat je op afstand tegen personen of dieren in je huis. De camera kan op afstand draaien, kantelen en inzoomen. Deze camera geeft een geluids- en lichtsignaal zodra hij beweging detecteert. Via de luidsprekers kun je op afstand met mensen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • De camera functioneert op een stopcontact en is daarom niet volledig draadloos. Deze binnencamera gebruik je niet buitenshuis.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Rex 4MP 3-Pack

Om te bekijken of je de Imou Rex 4MP 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Rex 4MP 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals