Imou Rex 4MP 4-Pack Black Friday deal

5/5

Imou Rex 4MP 4-Pack nodig? Check snel of je deze Imou Rex 4MP 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Rex 4MP 4-Pack.

Specificaties Imou Rex 4MP 4-Pack

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP 4-Pack

Met de Imou Rex 4MP 4-Pack kun je maar liefst 4 verschillende binnenruimtes tegelijkertijd in de gaten houden. Deze geavanceerde camera's hebben een breed zichtveld van 355 graden, waardoor ze een volledig overzicht bieden van elke ruimte. Bovendien kunnen ze 90 graden omhoog en omlaag kantelen, zodat je geen enkel detail mist. Dankzij de handige app kun je de beelden van de camera's altijd en overal bekijken. En wat nog beter is, je kunt de beelden altijd in kleur zien, zelfs 's nachts, dankzij de ingebouwde nachtvisie. Met de app kun je de camera's ook handmatig bewegen en ze zullen automatisch meebewegen zodra ze een persoon detecteren. Wat deze camera's echt uniek maakt, is hun ingebouwde beveiligingsfunctie. Als een camera een persoon detecteert terwijl je niet thuis bent, zal hij de indringer afschrikken met een luid alarm. Zo kun je met een gerust hart van huis gaan, wetende dat je eigendommen goed worden beschermd. Je hebt verschillende opties om de beelden op te slaan. Je kunt ervoor kiezen om een micro SD-kaart apart aan te schaffen en de beelden daarop op te slaan. Maar als je liever een veiligere optie wilt, kun je ervoor kiezen om de beelden op te slaan in de cloud. Voor een vast bedrag per camera per maand heb je altijd toegang tot deze beelden, waar je ook bent. De maandelijkse abonnementskosten.

Pluspunten
 • 1

  .

  De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. 2

  .

  Deze camera geeft een geluid- en lichtsignaal nadat hij beweging detecteert. 3

  .

  Via de luidsprekers praat je op afstand tegen personen of dieren in je huis. 1

  .

  De camera kan op afstand draaien, kantelen en inzoomen. 2

  .

  Deze camera geeft een geluids- en lichtsignaal na het detecteren van beweging. 3

  .

  Via de luidsprekers kun je op afstand met mensen of dieren in je huis praten.

Minpunten
 • De camera werkt op een stroomadapter en is dus niet volledig draadloos. Deze binnencamera wordt niet buiten gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Rex 4MP 4-Pack

Om te bekijken of je de Imou Rex 4MP 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Rex 4MP 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals