1. black friday
  2. Imou Rex 4MP 5-Pack

Imou Rex 4MP 5-Pack Black Friday deal

5/5

Imou Rex 4MP 5-Pack nodig? Check snel of je deze Imou Rex 4MP 5-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Rex 4MP 5-Pack.

Specificaties Imou Rex 4MP 5-Pack

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP 5-Pack

Met de Imou Rex 4MP 5-Pack kun je maar liefst 5 verschillende ruimtes tegelijk in de gaten houden. Deze camera's bieden een indrukwekkend zicht van 355 graden rondom, waardoor je geen enkel hoekje mist. Bovendien kunnen ze ook nog eens 90 graden omhoog en omlaag kantelen, zodat je altijd het perfecte perspectief hebt. Dankzij de handige app kun je overal ter wereld de beelden van de camera's bekijken. En het beste van alles? De beelden worden altijd in kleur weergegeven, zelfs in het donker, dankzij de geavanceerde nachtvisie. Met een simpele beweging in de app kun je de camera's handmatig verplaatsen, maar ze kunnen ook automatisch meebewegen wanneer ze een persoon detecteren. Extra beveiliging is gegarandeerd, want als een camera een indringer detecteert terwijl je niet thuis bent, zal het luide alarm de indringer afschrikken. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan op een aparte micro SD-kaart (niet meegeleverd), of je kunt ze veilig in de cloud opslaan. Voor een vast bedrag per camera per maand heb je altijd toegang tot deze waardevolle beelden. De maandelijkse abonnementskosten voor 5 camera's bedragen slechts 9,95 voor 3 dagen opslag of 34,95 voor 30 dagen opslag. Zo kun je met een gerust hart je huis en dierbaren in de gaten houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand worden gedraaid, gekanteld en ingezoomd. Deze camera geeft een geluids- en lichtsignaal wanneer hij beweging detecteert. Je kunt via de luidsprekers op afstand communiceren met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • De camera functioneert op elektriciteit en is daarom niet volledig draadloos. Deze binnencamera mag niet buiten worden gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Rex 4MP 5-Pack

Om te bekijken of je de Imou Rex 4MP 5-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Rex 4MP 5-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.