1. black friday
  2. Imou Rex 4MP

Imou Rex 4MP Black Friday deal

5/5

Imou Rex 4MP nodig? Check snel of je deze Imou Rex 4MP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Rex 4MP.

Specificaties Imou Rex 4MP

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP

Met de compacte Imou Rex 4MP ip-camera kun je elke binnenruimte in de gaten houden. Deze camera heeft een indrukwekkend gezichtsveld van 355 graden rondom en kan 90 graden omhoog kantelen. Let op: de camera kan echter niet ver naar beneden kantelen. Dit betekent dat je hem midden in een kamer kunt plaatsen en de camera kunt bedienen via de handige app, of automatisch beweging kunt laten volgen. Zelfs `s nachts kun je op de camera vertrouwen dankzij de geavanceerde nachtvisie. Maar dat is nog niet alles! De Imou Rex heeft een ingebouwd alarm en een spotlight, waarmee hij ongewenste bezoekers kan afschrikken. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog via de app met de indringer praten. Alle beelden kunnen worden opgeslagen op een micro SD-kaart. Als je echter de voorkeur geeft aan het opslaan van beelden in de cloud, kun je kiezen voor een maandelijkse abonnementsprijs. Zo ben je altijd verzekerd van de veiligheid van je huis of kantoor, waar je ook bent. Met de Imou Rex 4MP ip-camera ben je in staat om volledige controle te hebben over de beveiliging van je binnenruimtes. Maak je geen zorgen meer over ongewenste indringers en houd altijd een oogje in het zeil, zelfs in het donker. Bescherm jezelf, je dierbaren en je eigendommen met deze krachtige en gebruiksvriendelijke camera.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Deze camera geeft een geluid- en lichtsignaal nadat beweging wordt gedetecteerd. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • De camera kantelt niet erg naar beneden, waardoor je hem niet op een hoge kast kunt plaatsen. De camera werkt op elektriciteit en is daarom niet volledig draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Rex 4MP

Om te bekijken of je de Imou Rex 4MP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Rex 4MP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.