Imou Rex 4MP Duo Pack Black Friday deal

5/5

Imou Rex 4MP Duo Pack nodig? Check snel of je deze Imou Rex 4MP Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Rex 4MP Duo Pack.

Specificaties Imou Rex 4MP Duo Pack

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP Duo Pack

Met de Imou Rex 4MP Duo Pack houd je moeiteloos twee binnenruimtes in de gaten. Deze innovatieve camera's bieden een 360-graden zicht en kunnen tevens tot 90 graden omhoog en omlaag kantelen. Waar je ook bent, je kunt altijd de beelden van de camera's bekijken via de handige app. Bovendien worden de beelden altijd in levendige kleuren weergegeven dankzij de geavanceerde nachtvisie. Met de Imou Rex 4MP Duo Pack heb je volledige controle over de beweging van de camera's. Je kunt ze eenvoudig met de app handmatig verplaatsen of ze automatisch laten meebewegen wanneer er een persoon wordt gedetecteerd. Een indringer zal direct worden afgeschrikt door het luide alarm dat de camera zal activeren zodra er een persoon wordt herkend terwijl jij niet thuis bent. De beelden kunnen op verschillende manieren worden opgeslagen. Je kunt ervoor kiezen om een aparte micro SD-kaart aan te schaffen, waarmee je de beelden lokaal kunt opslaan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de beelden veilig in de cloud op te slaan tegen een vast bedrag per camera per maand. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot je beelden. Voor slechts €3,98 per maand kun je al 3 dagen aan opnames opslaan, of kies voor het uitgebreidere abonnement van €13,98 per maand voor maar liefst 30 dagen aan opslag. Met de Imou Rex 4MP Duo Pack hoef je je nooit meer.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand pannen, kantelen en inzoomen. Deze camera geeft een geluids- en lichtsignaal wanneer hij beweging detecteert. Via de luidsprekers kun je op afstand praten met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • De camera functioneert op elektriciteit en is daarom niet volledig draadloos. Deze binnencamera is niet bedoeld voor buitengebruik.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Rex 4MP Duo Pack

Om te bekijken of je de Imou Rex 4MP Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Rex 4MP Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals