1. black friday
  2. Imou Versa

Imou Versa Black Friday deal

5/5

Imou Versa nodig? Check snel of je deze Imou Versa voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Imou Versa.

Specificaties Imou Versa

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-C22FP-C-imou

Omschrijving van de Imou Versa

De Imou Versa is een revolutionaire ip-camera die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Met deze compacte bewakingscamera ben je verzekerd van haarscherpe beelden in Full HD, waardoor zelfs personen op grote afstand duidelijk herkenbaar zijn. Maar dat is nog niet alles! Deze handige camera is ook uitgerust met een ingebouwde schijnwerper, waardoor je 's nachts een krachtig licht kunt creëren in je tuin zodra er iemand wordt gedetecteerd. Hierdoor worden de opgenomen beelden zelfs in kleur vastgelegd wanneer het donker is, wat zorgt voor nog meer detail en helderheid. Naast de indrukwekkende beeldkwaliteit en de handige schijnwerper, beschikt de Imou Versa ook over een luid alarm dat afgaat zodra er een indringer wordt gedetecteerd. Met dit afschrikkende geluid jaag je ongewenste gasten direct weg. Of je de camera nu binnen of buiten wilt plaatsen, de keuze is aan jou. Je kunt ervoor kiezen om de camera op een standaard te plaatsen, maar ook bevestiging aan de muur is mogelijk. Hiervoor kun je gebruik maken van schroeven, een sticker of zelfs een magnetische plaat. Zo kun je de camera op elke gewenste plek installeren en genieten van optimale veiligheid en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde schijnwerper verlicht deze camera ook een groot gedeelte van je tuin. In tegenstelling tot zwart-wit geeft deze camera ook 's nachts kleurenbeelden. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op.

Minpunten
  • Een SD-kaart of NVR om beelden op te slaan wordt niet meegeleverd als standaard. Deze camera is niet draadloos, dus moet je een stroomkabel verbergen/wegwerken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Imou Versa

Om te bekijken of je de Imou Versa tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Imou Versa wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.