1. black friday
  2. Inventum MC010

Inventum MC010 Black Friday deal

5/5

Inventum MC010 nodig? Check snel of je deze Inventum MC010 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Inventum MC010.

Specificaties Inventum MC010

Merk

Inventum

Fabrikantcode

MC010

Omschrijving van de Inventum MC010

De Inventum MC010 is een krachtige en compacte stofzuiger die perfect is voor dagelijkse schoonmaakklussen. Met zijn combiborstel kun je moeiteloos schakelen tussen harde vloeren en laagpolig tapijt, zonder dat je van opzetstuk hoeft te wisselen. Daarnaast ontvang je maar liefst 3 handige accessoires, waaronder een kierenzuigmond, een meubelborstel en een zachte afstofborstel. Hiermee kun je zelfs de lastigste plekjes bereiken en kwetsbare meubels stofvrij maken. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is het HEPA 13-filter. Dit geavanceerde filter zorgt ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes worden opgevangen en voorkomt dat ze met de uitblaaslucht weer terug de kamer in komen. Zo geniet je niet alleen van een schone vloer, maar ook van een gezondere leefomgeving. Bovendien is de Inventum MC010 ideaal voor mensen die regelmatig de trap moeten stofzuigen. Dankzij zijn compacte formaat en betaalbare prijs is deze stofzuiger perfect als tweede stofzuiger, zodat je niet meer met een zware stofzuiger de trap op en af hoeft te sjouwen. Met de Inventum MC010 haal je een betrouwbare en veelzijdige stofzuiger in huis. Of je nu alleen even snel de vloer wilt stofzuigen of grondig alle hoekjes en gaatjes wilt schoonmaken, deze stofzuiger staat altijd voor je klaar. Bestel hem v.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 13-filter is deze stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Je krijgt 2 stofzuigerzakken zodat je alvast een voorraad in huis hebt. Door het compacte formaat en de prijs is deze stofzuiger ook geschikt als tweede stofzuiger.

Minpunten
  • Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer voorzichtig. Bevat geen turboborstel, dus het schoonmaken van dierenharen of grove tapijten is minder eenvoudig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Inventum MC010

Om te bekijken of je de Inventum MC010 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Inventum MC010 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.