1. black friday
  2. Inventum ST306RZA

Inventum ST306RZA Black Friday deal

5/5

Inventum ST306RZA nodig? Check snel of je deze Inventum ST306RZA voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Inventum ST306RZA.

Specificaties Inventum ST306RZA

Merk

Inventum

Fabrikantcode

ST306RZA

Omschrijving van de Inventum ST306RZA

De Inventum ST306RZA is een fantastische basisstofzuiger die je helpt bij al je stofzuigklusjes. Met de drie accessoires die bij deze stofzuiger inbegrepen zijn, kun je moeiteloos elke hoek van je huis bereiken. Naast de combiborstel bevat deze stofzuiger ook een meubelzuigmond, een kierenzuigmond en een zachte afstofborstel. Gebruik de meubelzuigmond om bijvoorbeeld de traptreden schoon te maken, de kierenzuigmond voor het reinigen van plinten en maak met de zachte afstofborstel je tv-kast stofvrij. Met deze stofzuiger kun je eenvoudig je hele huis schoonmaken. Deze stofzuiger is ook ideaal voor mensen met een stofallergie, dankzij het HEPA 13-filter. Dit filter houdt niet alleen het grovere stof tegen, maar ook de kleine stofdeeltjes die vaak irritatie in de neus veroorzaken. Dus als je last hebt van allergieën, hoef je je geen zorgen te maken tijdens het stofzuigen. Daarnaast is deze stofzuiger ook handig als extra exemplaar. Je kunt hem gewoon boven laten staan, zodat je niet steeds de trap op en af hoeft te tillen. Kortom, de Inventum ST306RZA is een betrouwbare en veelzijdige stofzuiger die aan al je verwachtingen voldoet.

Pluspunten
  • Met een HEPA 13-filter is deze stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Je kunt de stofzuiger gemakkelijk opbergen vanwege het compacte formaat.

Minpunten
  • Komt niet met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer voorzichtig. Heeft geen turboborstel, dus dierenharen of grove tapijten zijn moeilijker schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Inventum ST306RZA

Om te bekijken of je de Inventum ST306RZA tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Inventum ST306RZA wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.