iRobot Braava M6138 Black Friday deal

5/5

iRobot Braava M6138 nodig? Check snel of je deze iRobot Braava M6138 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de iRobot Braava M6138.

Specificaties iRobot Braava M6138

Merk

iRobot

Fabrikantcode

m613840

Omschrijving van de iRobot Braava M6138

De iRobot Braava M6138 zorgt ervoor dat jouw vloeren altijd brandschoon zijn, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Deze handige dweilrobot kan zelfstandig werken of gekoppeld worden aan jouw iRobot i- of s-serie robotstofzuiger. Op deze manier werken de robots samen om jouw vloer volledig te reinigen. Met behulp van de iRobot Home app kun je de robot eenvoudig bedienen en instellen waar en wanneer hij moet schoonmaken. De Braava M6138 is uitgerust met een speciaal dweildoek waarmee hij fijnstof effectief verwijdert. Daarnaast beschikt hij over een precisie spray functie, waarmee hij zelfs hardnekkige vlekken moeiteloos van je vloer verwijdert. En het beste van alles is dat je de robot kunt laten werken terwijl je slaapt, dankzij het lage geluidsniveau van slechts 35 decibel. Zo wordt je 's ochtends wakker in een schone en frisse woonkamer, zonder enige inspanning van jouw kant. Met de iRobot Braava M6138 wordt het schoonmaken van je vloeren een fluitje van een cent. Laat de robot het werk voor je doen terwijl jij geniet van je vrije tijd. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke bediening is dit de perfecte toevoeging aan jouw huishouden.

Pluspunten
  • Je koppelt de dweilrobot aan je iRobot robotstofzuiger en laat zo de volledige vloerreiniging aan hen over. Je bedient de robot via de iRobot Home app en stelt zo nauwkeurig in hoe hij jouw huis schoonmaakt. Als de batterij leeg raakt, rijdt de dweilrobot zelfstandig terug naar het oplaadstation.

Minpunten
  • De robot functioneert minder goed op zeer donkere vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de iRobot Braava M6138

Om te bekijken of je de iRobot Braava M6138 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de iRobot Braava M6138 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals