1. Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs

Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs Black Friday deal

5/5

Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs nodig? Check snel of je deze Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs.

Specificaties Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs

Merk

Joseph Joseph

Fabrikantcode

5028420001037

Omschrijving van de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs

De Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs maakt het scheiden van afval een fluitje van een cent. Met deze prullenbak kun je de 2 compartimenten naar wens indelen. Het onderste compartiment kan bijvoorbeeld worden opgedeeld in 2 delen, zodat je statiegeldflessen en plastic naast elkaar kunt scheiden. Bovendien is er in het bovenste vak een klein bakje aanwezig dat ideaal is voor GFT-afval of oude batterijen en lampjes. Om te zorgen dat er geen nare geurtjes verspreid worden, is er een geurfilter in de deksel ingebouwd. Zo blijft alles lekker fris ruiken. Daarnaast zijn de 2 binnenemmers gemakkelijk uit de prullenbak te halen, zodat je hem eenvoudig kunt schoonmaken en de vuilniszakken snel kunt verwisselen. Dankzij het handige, rechthoekige design is deze prullenbak ideaal om in een hoek of tegen de muur te plaatsen. Met de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs wordt afval scheiden niet alleen makkelijk, maar ook nog eens stijlvol. Voeg deze prachtige prullenbak toe aan je keuken of kantoor en geniet van een opgeruimde en georganiseerde omgeving.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden met 5 personen of meer. Dankzij het geurfilter blijven nare geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt eenvoudig afval scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, biologisch afval en restafval.

Minpunten
  • De vuilnisbak vraagt redelijk wat ruimte vanwege zijn grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs

Om te bekijken of je de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals