1. Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen

Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen Black Friday deal

5/5

Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen nodig? Check snel of je deze Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen.

Specificaties Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen

Merk

Joseph Joseph

Fabrikantcode

5028420001020

Omschrijving van de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen

De Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen is de perfecte oplossing voor het eenvoudig scheiden van afval. Met dit afvalbakje kun je de 2 compartimenten naar eigen wens indelen. Hierdoor kun je het onderste compartiment bijvoorbeeld opdelen in 2 delen, zodat je statiegeldflessen en plastic gemakkelijk naast elkaar kunt scheiden. In het bovenste vak vind je een handig klein bakje dat ideaal is voor GFT-afval of voor het verzamelen van oude batterijen en lampjes. Dankzij het geurfilter in de deksel blijven nare geurtjes binnen, wat zorgt voor een frisse omgeving. Deze prullenbak is voorzien van 2 binnenemmers die gemakkelijk uit de bak kunnen worden gehaald. Dit maakt het schoonmaken van de prullenbak een fluitje van een cent en het verwisselen van vuilniszakken gaat razendsnel. Het handige, rechthoekige design van de prullenbak maakt het ideaal om in een hoek te plaatsen of tegen de muur te plaatsen. Hierdoor bespaar je kostbare ruimte in je keuken of bijkeuken. Met een inhoud van 60 liter biedt deze prullenbak voldoende capaciteit om al je afval te kunnen scheiden. De Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de geurfilter worden nare geurtjes beter ingehouden in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, groente-, fruit- en tuinafval en restafval.

Minpunten
  • De prullenbak neemt redelijk veel ruimte in beslag vanwege zijn grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen

Om te bekijken of je de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals