Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Grijs Black Friday deal

5/5

Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Grijs nodig? Check snel of je deze Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Grijs.

Specificaties Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Grijs

Merk

Joseph Joseph

Fabrikantcode

JJ003291

Omschrijving van de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Grijs

Voor degenen die veel wasgoed hebben, is er nu de Joseph Joseph Tota wasmand van 90 liter in de kleur grijs. Deze handige wasmand is uitgerust met twee aparte vakken, elk met een capaciteit van 45 liter. Hierdoor kun je je was sorteren op kleur en stoftype. Je kunt bijvoorbeeld je donkere jeans apart houden van je lichte overhemden, of je beddengoed gescheiden houden van je delicate truien. De Joseph Joseph Tota wasmand kan ook dienen als een handige wastas, dankzij de stevige hengsels. Zo kun je je was eenvoudig vanuit de slaapkamer naar de wasmachine verplaatsen. En wanneer je lakens schoon en droog zijn, kun je ze gemakkelijk in de wastas naar je kast brengen. Met zijn stijlvolle ontwerp past deze wasmand perfect in elke kamer. Met een hoogte van 71 centimeter, een breedte van 56 centimeter en een diepte van 39,5 centimeter biedt hij voldoende ruimte voor al je wasgoed. Bovendien is de wasmand gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij duurzaam en stevig is.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Grijs

Om te bekijken of je de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals