1. Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart

Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart Black Friday deal

5/5

Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart nodig? Check snel of je deze Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart.

Specificaties Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart

Merk

Joseph Joseph

Fabrikantcode

JJ003307

Omschrijving van de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart

Voor extra veel wasgoed is er nu de Joseph Joseph Tota wasmand van 90 liter in het zwart. Deze ruime wasmand is voorzien van twee aparte vakken, elk met een capaciteit van 45 liter. Hiermee kun je je wasgoed eenvoudig sorteren op kleur en type stof. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over het mengen van je donkere jeans met je lichte overhemden, of het per ongeluk verwarren van je delicate truien met je beddengoed. De Joseph Joseph Tota wasmand is niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens stijlvol vormgegeven. Dankzij de praktische hengsels kun je de vakken gemakkelijk gebruiken als wastassen en je wasgoed probleemloos van de slaapkamer naar de wasmachine verplaatsen. En wanneer je lakens weer schoon en droog zijn, kun je ze gemakkelijk in de wasmand naar je kast brengen. Met een hoogte van 71 centimeter, een breedte van 56 centimeter en een diepte van 39,5 centimeter biedt de Joseph Joseph Tota wasmand voldoende ruimte voor al je wasgoed. Bovendien kun je dankzij het elegante ontwerp van deze mand deze een centrale plek in je kamer geven, waardoor het niet alleen een praktisch hulpmiddel is, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart

Om te bekijken of je de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals