1. black friday
  2. Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35

Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35 Black Friday deal

5/5

Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35 nodig? Check snel of je deze Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35.

Specificaties Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-002.0

Omschrijving van de Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35

De Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35 is een onmisbare aanvulling op je huishoudelijke taken. Deze set is speciaal ontworpen voor de MV alleszuiger serie van Karcher en bevat alles wat je nodig hebt om eenvoudig de dagelijkse klusjes in huis te klaren. Met de vloerzuigmond met voetschakelaar kun je moeiteloos zowel tapijt als harde oppervlakken reinigen. De voetschakelaar maakt het gemakkelijk om tussen de twee oppervlakken te schakelen, zodat je efficiënt kunt stofzuigen zonder van mondstuk te hoeven wisselen. Dankzij de borstelstrips op de zuigmond wordt er met elke beweging meer stof opgezogen, waardoor je snel en grondig kunt schoonmaken. Daarnaast bevat deze set ook een kleinere bekledingszuigmond, ideaal voor het verwijderen van stof en haar van meubels en kussens. Deze zuigmond is voorzien van borstelstrips die ervoor zorgen dat stof en haren gemakkelijk worden opgezogen in één beweging. Met de Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35 kun je moeiteloos je hele huis schoonmaken, of het nu gaat om grote oppervlakken of moeilijk bereikbare plekken.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35

Om te bekijken of je de Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher 2-delig huishoudset tbv nat/droogzuiger DN35 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.