1. black friday
  2. Kärcher EWM 2

Kärcher EWM 2 Black Friday deal

5/5

Kärcher EWM 2 nodig? Check snel of je deze Kärcher EWM 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher EWM 2.

Specificaties Kärcher EWM 2

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.056-300.0

Omschrijving van de Kärcher EWM 2

De Kärcher EWM 2 is een revolutionair schoonmaakapparaat dat je tijd en moeite bespaart. Met het unieke 2-tank systeem hoef je nooit meer te sjouwen met een emmer vol water of je handen uit te wringen. Dit innovatieve systeem scheidt het schone water van het vuile water, waardoor je altijd werkt met schoon water. Met de hoge snelheid waarop de borstelrollen draaien, verwijder je moeiteloos zelfs het meest hardnekkige vuil van verschillende harde vloeren, zoals parket, laminaat, kurk en pvc. De elektrische dweil is dan ook een volwaardige vervanger voor een normale dweil. Naast het grondiger schoonmaken van je vloeren, bespaar je ook nog eens veel tijd. Met een volle accu kun je de dweil maar liefst 20 minuten gebruiken, wat voldoende is om zo'n 60 vierkante meter vloeroppervlak te dweilen. Met de Kärcher EWM 2 heb je een krachtig en efficiënt schoonmaakapparaat in handen. Laat het zware werk aan de dweil over en geniet van schone en stralende vloeren zonder gedoe. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is de EWM 2 gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. Maak je huis schoon op een snelle en effectieve manier met dit fantastische apparaat.

Pluspunten
  • Met behulp van het 2-tank systeem dweil je altijd met vers water

    .

    Het vervuilde water wordt namelijk opgevangen in een aparte tank. Dankzij de draadloze functie van deze elektrische dweil heb je tijdens het schoonmaken volledige bewegingsvrijheid.

Minpunten
  • Je krijgt maar 2 borstels, dus je kunt de dweil niet gebruiken als je de borstels moet schoonmaken. De elektrische dweil is niet geschikt om tapijt schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher EWM 2

Om te bekijken of je de Kärcher EWM 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher EWM 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.