1. Kärcher EWM 2 Premium

Kärcher EWM 2 Premium Black Friday deal

5/5

Kärcher EWM 2 Premium nodig? Check snel of je deze Kärcher EWM 2 Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher EWM 2 Premium.

Specificaties Kärcher EWM 2 Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.056-350.0

Omschrijving van de Kärcher EWM 2 Premium

De Kärcher EWM 2 Premium is een innovatieve elektrische dweil die jouw vloeren moeiteloos en grondig schoonmaakt. Met het 2-tank systeem hoef je niet langer met een emmer te sjouwen of borstels handmatig uit te wringen. Dit handige systeem scheidt namelijk het schone water van het vuile water, waardoor je altijd kunt werken met schoon water. Bij dit model ontvang je ook nog eens 2 extra borstelrollen, zodat je altijd voorzien bent van de juiste tools. De Kärcher EWM 2 Premium is geschikt voor harde vloeren zoals parket, laminaat, kurk en pvc. Dankzij de hoge snelheid waarop de borstelrollen draaien, verwijder je moeiteloos zelfs het meest hardnekkige vuil. Deze elektrische dweil is een volwaardige vervanger voor een normale dweil en bespaart jou niet alleen tijd, maar maakt jouw vloeren ook grondiger schoon. Met een volle accu kun je de dweil maar liefst 20 minuten gebruiken, wat goed is voor het dweilen van zo'n 60 vierkante meter. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de accu snel leeg raakt tijdens het schoonmaken. Kies voor de Kärcher EWM 2 Premium en geniet van een efficiënte en gemakkelijke manier van schoonmaken.

Pluspunten
  • Bij het Premium-model krijg je 2 extra borstels, die je afwisselt met de andere 2 zodat je nooit zonder borstels komt te zitten. Omdat deze elektrische dweil draadloos is, heb je tijdens het schoonmaken volledige bewegingsvrijheid. Met het 2-tank systeem dweil je altijd met schoon water

    .

    Het vieze water wordt namelijk opgevangen in een aparte tank.

Minpunten
  • De elektrische dweil is niet geschikt om tapijt schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher EWM 2 Premium

Om te bekijken of je de Kärcher EWM 2 Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher EWM 2 Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals