1. black friday
  2. Kärcher FC 5 i Premium White

Kärcher FC 5 i Premium White Black Friday deal

5/5

Kärcher FC 5 i Premium White nodig? Check snel of je deze Kärcher FC 5 i Premium White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher FC 5 i Premium White.

Specificaties Kärcher FC 5 i Premium White

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.055-460.0

Omschrijving van de Kärcher FC 5 i Premium White

De Kärcher FC 5 i Premium White is een revolutionaire elektrische dweil die jouw vloer grondig reinigt en vuil en stof opzuigt. Dankzij de roterende microvezelrollen worden zelfs de meest hardnekkige vlekken moeiteloos verwijderd van jouw harde vloeren. Met een snoer van 7 meter hoef je niet constant van stopcontact te wisselen, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op het schoonmaken. Deze draadloze dweil is voorzien van een handige standaard met reinigingsfunctie, waar je de dweil na gebruik in kunt plaatsen. Deze standaard zuigt het vieze water uit de rollen, waardoor de dweil direct klaar is voor de volgende schoonmaakklus. Met de Kärcher FC 5 i Premium White wordt schoonmaken een eenvoudige en efficiënte taak. Geniet van een glanzend schone vloer zonder al het gedoe van traditioneel dweilen.

Pluspunten
  • Deze stofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op. Na gebruik plaats je de stofzuiger in de houder zodat de microvezelrollen gereinigd worden.

Minpunten
  • Het is minder eenvoudig om deze vloerreiniger de trap op te tillen, omdat hij een gewicht heeft van 5,8 kilogram. Deze vloerreiniger heeft geen draadloze functie, dus je hebt altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher FC 5 i Premium White

Om te bekijken of je de Kärcher FC 5 i Premium White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher FC 5 i Premium White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.