Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless Black Friday deal

5/5

Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless nodig? Check snel of je deze Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless.

Specificaties Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.055-601.0

Omschrijving van de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Met de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless maak je jouw vloeren niet alleen grondig schoon, maar geniet je ook van ultieme vrijheid tijdens het dweilen. Dankzij de krachtige accu ben je namelijk niet langer gebonden aan een stopcontact. Met een volledig opgeladen accu kun je maar liefst 20 minuten lang onafgebroken dweilen, wat neerkomt op een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter. De innovatieve ronddraaiende borstels zorgen ervoor dat je vloeren tot wel 20% schoner worden dan met een gewone dweil. Terwijl de borstels constant worden voorzien van schoon water, wordt het vuile water netjes opgevangen in een apart reservoir. Het enige wat jij hoeft te doen, is dit reservoir eenvoudig legen in de wasbak. Het schoonmaken van de borstels is zelfs niet nodig, dankzij de handige afzuigfunctie in het parkeerstation. Hiermee wordt het overige vuile water direct van de borstels afgezogen, waardoor ze altijd klaar zijn voor gebruik. Met de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless wordt dweilen een moeiteloze en effectieve klus. Profiteer van de vrijheid en gemak die deze elektrische dweil biedt en geniet van stralend schone vloeren zonder gedoe. Ervaar zelf de krachtige prestaties en het gebruiksgemak van de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless en transformeer jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau.

Pluspunten
  • Het vuile water wordt uit de borstels gezogen bij het parkeerstation, waardoor het niet nodig is om deze met de hand schoon te maken. Deze vloerreiniger zuigt zowel nat als droog vuil op. Omdat deze elektrische dweil snoerloos is, ben je nooit gebonden aan een stopcontact.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om tapijt te reinigen met deze elektrische dweil.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Om te bekijken of je de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals