1. black friday
  2. Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless

Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless Black Friday deal

5/5

Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless nodig? Check snel of je deze Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless.

Specificaties Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.055-760.0

Omschrijving van de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless

De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless maakt het opruimen van zowel droog als nat vuil een fluitje van een cent. Deze elektrische dweil is zelfs in staat om haren op te pakken dankzij het speciale haarfilter. Met aparte tanks voor vuil en schoon water, hoef je het water niet steeds te vervangen. De snelheid van de dweil is eenvoudig aan te passen via het handvat, met 2 normale standen en een turbomodus kun je er zeker van zijn dat je alle vuil van je harde vloer verwijdert. Of het nu gaat om laminaat, tegels, vinyl, parket of zelfs stenen vloeren, de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless is geschikt voor alle soorten vloeren. Dankzij de speciale steenrollers is het reinigen van stenen vloeren geen probleem. Met een accuduur van 45 minuten kun je een oppervlakte van maar liefst 135 meter dweilen. Dit is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en gemakkelijke manier om hun harde vloeren schoon te houden. De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless maakt gebruik van geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat je vloeren brandschoon zijn. Met zijn draadloze ontwerp kun je moeiteloos door je hele huis bewegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het aansluiten van een snoer. Daarnaast is de dweil ook nog eens lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor je zonder en.

Pluspunten
  • Deze vloerreiniger neemt zowel nat als droog vuil op, waardoor stofzuigen niet meer nodig is. Met de speciale steenrollers en het reinigingsmiddel kun je ook jouw kwetsbare, stenen vloeren reinigen. Aangezien deze draadloze elektrische dweil is, heb je tijdens het schoonmaken volledige bewegingsvrijheid.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om met deze elektrische dweil tapijt te reinigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless

Om te bekijken of je de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Premium Cordless wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.