Karcher SC 1 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Karcher SC 1 EasyFix Premium nodig? Check snel of je deze Karcher SC 1 EasyFix Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC 1 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 1 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.516-375.0

Omschrijving van de Karcher SC 1 EasyFix Premium

De Karcher SC 1 EasyFix Premium is de perfecte handstoomreiniger voor jou als je regelmatig vlekken op de vloer hebt. Dit innovatieve apparaat combineert een compact formaat met krachtige reinigingsprestaties. Of je nu de wastafel of het fornuis wilt schoonmaken, deze handstoomreiniger maakt het gemakkelijk en efficiënt. Wat deze handstoomreiniger echt onderscheidt, is de mogelijkheid om ook vloeren grondig schoon te maken. Dankzij de bijgeleverde harde vloeren borstel kun je zelfs de meest hardnekkige vlekken aanpakken. En als je hoger gelegen oppervlakken wilt reinigen, zijn de verlengstelen een handige toevoeging. Bevestig de vierkante borstel op de verlengsteel en je kunt moeiteloos de bovenste hoeken van de badkamer bereiken of het raampje boven de voordeur schoonmaken. Met de Karcher SC 1 EasyFix Premium is een trapje overbodig en hoef je geen emmer met sop meer te gebruiken, omdat de krachtige stoom alles grondig reinigt. Met de Karcher SC 1 EasyFix Premium haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke handstoomreiniger in huis. Of je nu kleine schoonmaakklussen wilt aanpakken of grote oppervlakken wilt reinigen, dit apparaat biedt uitkomst. Met zijn compacte formaat en handige accessoires is deze handstoomreiniger de ideale keuze voor een vlekkeloos schoonmaak.

Pluspunten
  • Dankzij de borstel voor harde vloeren en de verlengbuizen, kun je ook harde vloeren reinigen. Dit stoomreiniger is gemakkelijk op te bergen vanwege het compacte formaat. Met de verlengslang kun je extra bewegingsruimte creëren tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Vanwege de kleine capaciteit van de tank, slechts 0,2 liter, is deze handstoomreiniger niet geschikt voor het schoonmaken van grote oppervlakken. Deze stoomreiniger is niet geschikt voor het reinigen van tapijt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC 1 EasyFix Premium

Om te bekijken of je de Karcher SC 1 EasyFix Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC 1 EasyFix Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals