1. black friday
  2. Karcher SC 1 Premium

Karcher SC 1 Premium Black Friday deal

5/5

Karcher SC 1 Premium nodig? Check snel of je deze Karcher SC 1 Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC 1 Premium.

Specificaties Karcher SC 1 Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.516-360.0

Omschrijving van de Karcher SC 1 Premium

Met de Karcher SC 1 Premium haal je een krachtige en veelzijdige stoomreiniger in huis die perfect is voor al je kleine schoonmaakklusjes. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vetresten op het fornuis of het bestrijden van kalkaanslag in de badkamer, deze stoomreiniger biedt de oplossing. Dankzij de indrukwekkende stoomkracht wordt zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos verwijderd, zonder dat je last krijgt van vermoeide armen. Met een gewicht van slechts 1,5 kilo is de stoomreiniger gemakkelijk te tillen en te gebruiken. De Karcher SC 1 Premium is uitgerust met verschillende accessoires die ervoor zorgen dat je elke oppervlakte moeiteloos schoon kunt maken. Voor het reinigen van kleine randen, zoals voegen en kitranden, kun je gebruik maken van de hogedruksproeier of de puntstraalsproeier. Voor grotere oppervlakken is er de handige vierkante borstel met microvezel overtrek, waarmee je grondig en efficiënt te werk kunt gaan. Daarnaast is er ook een verlengslang beschikbaar, zodat je gemakkelijk hoger gelegen plekken kunt bereiken zonder de hele stoomreiniger omhoog te hoeven houden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook spierpijn. Met de Karcher SC 1 Premium haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stoomreiniger in huis die.

Pluspunten
  • Vanwege het compacte formaat is het gemakkelijk om deze stoomreiniger op te bergen. Met een gewicht van 1,5 kilo is het gemakkelijk om de stoomreiniger door het hele huis mee te nemen. Door gebruik te maken van de verlengslang kun je extra bewegingsvrijheid creëren tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze handstoomreiniger is ongeschikt om de vloer mee schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC 1 Premium

Om te bekijken of je de Karcher SC 1 Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC 1 Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.