1. Karcher SC 2 EasyFix Premium

Karcher SC 2 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Karcher SC 2 EasyFix Premium nodig? Check snel of je deze Karcher SC 2 EasyFix Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC 2 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 2 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-090.0

Omschrijving van de Karcher SC 2 EasyFix Premium

De Karcher SC 2 EasyFix Premium is de perfecte metgezel voor al je schoonmaakbehoeften in huis. Of je nu kleine klusjes moet doen zoals het schoonmaken van het toilet, de kranen of de voegen in de badkamer, of grotere oppervlakken zoals de vloeren wilt aanpakken, deze stoomreiniger heeft het allemaal. Met de bijgeleverde kleine borstels kun je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken aanpakken, terwijl je met de verlengbuizen en de vloeren borstel moeiteloos je harde vloeren zoals tegels of laminaat kunt reinigen. Het handige aan deze stoomreiniger is de grote watertank van 1 liter, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen. Bovendien zijn de meegeleverde doeken gemaakt van microvezel, waardoor ze meer vocht opnemen dan standaard katoenen vloerdoeken. Na gebruik kun je de doeken eenvoudig in de wasmachine gooien, zodat ze weer helemaal schoon zijn voor de volgende schoonmaakbeurt. Met de Karcher SC 2 EasyFix Premium wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je genieten van een hygiënisch en stralend schoon huis.

Pluspunten
  • Je bergt de meegeleverde verlengbuizen op aan de achterkant van de stoomreiniger. Deze stoomreiniger is geschikt voor grotere schoonmaakklussen dankzij het waterreservoir van één liter. Met een gewicht van 2,9 kilo til je deze stoomreiniger gemakkelijk op en af de trap.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik kan de stoomreiniger niet bijgevuld worden, dus moet je de schoonmaakklus onderbreken. Met deze stoomreiniger kun je geen tapijt schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC 2 EasyFix Premium

Om te bekijken of je de Karcher SC 2 EasyFix Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC 2 EasyFix Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals