1. Kärcher SC 2 Upright EasyFix

Kärcher SC 2 Upright EasyFix Black Friday deal

5/5

Kärcher SC 2 Upright EasyFix nodig? Check snel of je deze Kärcher SC 2 Upright EasyFix voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher SC 2 Upright EasyFix.

Specificaties Kärcher SC 2 Upright EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-345.0

Omschrijving van de Kärcher SC 2 Upright EasyFix

De Kärcher SC 2 Upright EasyFix is de ideale oplossing om je harde en houten vloeren in huis grondig schoon te maken. Met een indrukwekkende temperatuur van 100 graden Celsius, doodt deze stoomreiniger maar liefst 99,99 procent van alle virussen en bacteriën die zich op je vloer bevinden. De bediening is eenvoudig dankzij de handige handgreep, waar je moeiteloos kunt schakelen tussen de 2 verschillende standen. De ene stand is speciaal ontworpen voor houten vloeren, terwijl de andere stand ideaal is voor het reinigen van tegels. Met een volle watertank kun je een oppervlak van wel 50 vierkante meter schoonmaken, waardoor je moeiteloos grote ruimtes kunt aanpakken. Tijdens het schoonmaken is het gemakkelijk om de watertank los te halen van de stoomreiniger, zodat je deze kunt bijvullen en zonder onderbreking kunt doorgaan met je schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast beschikt de Kärcher SC 2 Upright EasyFix over een handig ontkalkingspatroon, dat het water ontkalkt en daarmee de levensduur van de stoomreiniger verlengt. Zo kun je nog langer genieten van dit hoogwaardige apparaat en heb je altijd een stralend schone vloer in huis.

Pluspunten
  • Met behulp van de ergonomische handgreep schakel je eenvoudig van de stand voor houten vloeren naar de stand voor vloertegels. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder het apparaat uit te zetten. Door het gebruik van het meegeleverde ontkalkingspatroon blijft jouw stoomreiniger langer in goede staat.

Minpunten
  • Deze stoomreiniger is niet geschikt voor het reinigen van vloerkleden of tapijt omdat er geen tapijtglijder wordt meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher SC 2 Upright EasyFix

Om te bekijken of je de Kärcher SC 2 Upright EasyFix tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher SC 2 Upright EasyFix wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals