1. Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium

Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium nodig? Check snel of je deze Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium.

Specificaties Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-221.0

Omschrijving van de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium

De Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium is een krachtige stoomreiniger die in slechts 30 seconden opwarmt. Zodra de led-verlichting van rood naar groen verandert, weet je dat het apparaat klaar is voor gebruik. Met deze stoomreiniger kun je niet alleen harde vloeren, tapijten en vloerkleden grondig reinigen, maar ook je aanrecht, inductieplaat en badkamer een diepe schoonmaakbeurt geven. Dankzij de boilertemperatuur van 100 graden Celsius worden alle bacteriën meteen gedood, waardoor je een hygiënische omgeving creëert. In het handige opbergvak van de stoomreiniger vind je verschillende accessoires, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt tijdens het schoonmaken. Bovendien beschikt dit apparaat over een ontkalkingspatroon, waardoor het water automatisch wordt ontkalkt. Je kunt het waterreservoir zelfs bijvullen terwijl de stoomreiniger nog aan staat, zodat je zonder onderbrekingen je hele huis kunt schoonmaken. Met de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium wordt schoonmaken een eenvoudige en efficiënte taak, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere leuke activiteiten.

Pluspunten
  • Dankzij de led-verlichting aan de voorkant van de stoomreiniger kun je zien wanneer hij klaar is met opwarmen. Met het meegeleverde ontkalkingspatroon zorg je ervoor dat je stoomreiniger langer in goede conditie blijft. Met de stoomreiniger kun je ook tapijt en vloerkleden reinigen.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet verwijderd worden, dus je vult het niet direct onder de kraan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium

Om te bekijken of je de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals