1. Karcher SC 3 EasyFix Premium

Karcher SC 3 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Karcher SC 3 EasyFix Premium nodig? Check snel of je deze Karcher SC 3 EasyFix Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC 3 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 3 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-160.0

Omschrijving van de Karcher SC 3 EasyFix Premium

Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium kun je niet alleen kleine stoomklusjes en harde vloeren reinigen, maar ook laagpolige tapijten en vloerkleden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale tapijtborstel die je ontvangt bij de stoomreiniger. Deze houder klik je eenvoudig over de reguliere harde vloeren borstel, waardoor je moeiteloos over het tapijt kunt glijden en het grondig kunt reinigen. Daarnaast wordt de Karcher SC 3 EasyFix Premium geleverd met een handig ontkalkingspatroon. Hoewel de stoomreiniger kalk eenvoudig van glazen badkamerwanden verwijdert, maakt hij zelf ook gebruik van water. En zoals we weten, bevat water kalk. Om te voorkomen dat kalk zich aan de binnenkant van de stoomreiniger hecht en deze beschadigt, plaats je het ontkalkingspatroon in het apparaat. Dit zorgt ervoor dat de stoomreiniger langer meegaat en dat je geen kalkhoudend water op de net schoongemaakte wastafel stoomt. Dit is niet alleen handig, maar ook erg praktisch! Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium heb je een veelzijdige stoomreiniger in handen die geschikt is voor diverse schoonmaakklussen. Of je nu kleine stoomklusjes wilt uitvoeren, harde vloeren wilt reinigen of tapijten en vloerkleden wilt schoonmaken, deze stoomreiniger biedt de oplossing. Daarnaast zorgen de speciale tapijtborstel.

Pluspunten
  • Met behulp van de bijgeleverde ontkalkingspatroon houd je jouw stoomreiniger in goede conditie. Daarnaast kan je met deze stoomreiniger ook tapijt en vloerkleden reinigen. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder het uit te zetten.

Minpunten
  • Je kunt de stoomkracht niet handmatig instellen. Het waterreservoir is niet verwijderbaar, dus je kunt het niet gemakkelijk bijvullen onder de kraan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC 3 EasyFix Premium

Om te bekijken of je de Karcher SC 3 EasyFix Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC 3 EasyFix Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals