1. black friday
  2. Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium

Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium nodig? Check snel of je deze Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium.

Specificaties Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-320.0

Omschrijving van de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium

Met de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium heb je binnen slechts 30 seconden een opgewarmde stoomreiniger in handen, waarmee je jouw harde vloeren en tapijt grondig kunt reinigen. Deze stoomreiniger biedt verschillende standen, specifiek ontworpen voor hout, tegels en tapijt. Dankzij de krachtige hete stoom worden tot wel 99,9% van virussen en bacteriën gedood, waardoor je een hygiënisch schone omgeving creëert. De stoommop is voorzien van een snoer van maar liefst 7 meter en heeft een royale tankinhoud van 0,5 liter. Hierdoor kun je bijna een half uur non-stop stomen. Bovendien kun je de afneembare tank eenvoudig bijvullen, zonder dat je de stoomreiniger hoeft te onderbreken. Het ontkalkingspatroon van het apparaat zorgt ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over het ontkalken ervan. Met de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium wordt het schoonmaken van je vloeren en tapijt een moeiteloze en effectieve klus.

Pluspunten
  • Je gebruikt de stoommop voor zowel harde vloeren als tapijt. Je vult het waterreservoir van deze stoomreiniger bij tijdens gebruik, zonder het apparaat uit te schakelen. Dankzij het ontkalkingspatroon heb je geen zorgen over het ontkalken van de stoomreiniger, waardoor hij in topconditie blijft.

Minpunten
  • Doordat je de stoomreiniger niet kunt inklappen, neemt hij relatief veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium

Om te bekijken of je de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.