1. black friday
  2. Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium nodig? Check snel of je deze Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium.

Specificaties Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-280.0

Omschrijving van de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Met de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium heb je de perfecte stoomreiniger in handen om je hele huis grondig schoon te maken. Deze stoomreiniger biedt maar liefst 3 verschillende standen, zodat je altijd de juiste stoomkracht kunt kiezen voor elke klus. De boilertemperatuur van deze stoomreiniger is maar liefst 100 graden Celsius, waardoor virussen en bacteriën geen kans maken. Met een stoomdruk van 4 bar en de hoge temperatuur van de boiler dood je maar liefst 99,99 procent van alle schadelijke micro-organismen. Een handig opbergvak zorgt ervoor dat je al je accessoires altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste opzetstukken. Deze veelzijdige stoomreiniger is perfect geschikt voor het reinigen van harde vloeren, vloerkleden en tapijt. Daarnaast kun je ook je aanrecht, inductieplaat en zelfs de voegen in je badkamer grondig reinigen met de verschillende opzetstukken. Wat deze stoomreiniger extra speciaal maakt, is het ingebouwde ontkalkingspatroon. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over kalkaanslag en blijft de conditie van de stoomreiniger altijd optimaal. Met de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium wordt schoonmaken een fluitje van een cent en geniet je van een hygiënisch en stralend schoon huis.

Pluspunten
  • Met 3 verschillende stoomniveaus kan deze stoomreiniger worden gebruikt voor elke schoonmaakklus. Door het bijgeleverde ontkalkingspatroon blijft je stoomreiniger langer in goede staat. Met deze stoomreiniger kun je ook tapijten en stoomgeneratoren reinigen.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, dus je kunt het niet direct onder de kraan bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Om te bekijken of je de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.