1. black friday
  2. Karcher SC 4 EasyFix Premium

Karcher SC 4 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Karcher SC 4 EasyFix Premium nodig? Check snel of je deze Karcher SC 4 EasyFix Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC 4 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 4 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-480.0

Omschrijving van de Karcher SC 4 EasyFix Premium

Ben je het zat om telkens een emmer met sop te moeten vullen en de vloer te dweilen? Dan is de Karcher SC 4 EasyFix Premium de perfecte keuze voor jou. Met deze stoomreiniger wordt het schoonmaken van je keukenblad, toilet en glazen douchewand een fluitje van een cent. Bovendien hoef je geen nieuw sopje te maken, omdat je gelijk aan de slag kunt met het reinigen van je harde vloeren en tapijt. Hierdoor kun je al je schoonmaakklussen in één keer afhandelen en bespaar je kostbare tijd. Met een indrukwekkende stoomkracht van 3,5 bar doodt de Karcher SC 4 EasyFix Premium maar liefst 99,9% van alle bacteriën, zonder dat je daarvoor hoeft te schrobben. Dit betekent dat je niet alleen tijd bespaart, maar ook een hygiënisch schoon resultaat bereikt. En het beste van alles is dat je nu meer tijd overhoudt om te genieten van de leuke dingen in het leven, in plaats van het schoonmaken van je huis.

Pluspunten
  • Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden schoon te maken. Het waterreservoir kan worden verwijderd, dus het is gemakkelijk bij te vullen onder de kraan. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen terwijl het apparaat aanstaat, zonder het uit te schakelen.

Minpunten
  • Je krijgt geen ontkalkingspoeder of -patroon meegeleverd, dus moet je deze apart bestellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC 4 EasyFix Premium

Om te bekijken of je de Karcher SC 4 EasyFix Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC 4 EasyFix Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.