1. black friday
  2. Karcher SC 5 EasyFix Premium

Karcher SC 5 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Karcher SC 5 EasyFix Premium nodig? Check snel of je deze Karcher SC 5 EasyFix Premium voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC 5 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 5 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-550.0

Omschrijving van de Karcher SC 5 EasyFix Premium

De Karcher SC 5 EasyFix Premium is de ideale keuze als je grote oppervlaktes in één keer wilt schoonmaken. Met een indrukwekkende inhoud van 2 liter heeft deze stoomreiniger een zeer ruime watertank. Hierdoor hoef je tijdens het schoonmaken niet constant bij te vullen, wat ontzettend handig is. Of je nu harde vloeren of tapijten wilt reinigen, deze stoomreiniger kan het allemaal. Daarnaast worden er verschillende accessoires meegeleverd, zodat je ook kleine schoonmaakklusjes moeiteloos kunt uitvoeren. Gebruik bijvoorbeeld de puntstraalsproeier om de voegen van de badkamer grondig schoon te maken, of de ronde borstel voor het reinigen van de badkuip. Om ervoor te zorgen dat de stoomreiniger zo lang mogelijk in optimale conditie blijft, ontvang je bij de aankoop maar liefst 3 zakjes met ontkalkingspoeder. Met behulp van dit poeder krijgt kalk geen kans om aan de binnenkant van de stoomreiniger te hechten, waardoor de levensduur van het apparaat aanzienlijk verlengd wordt. Kortom, met de Karcher SC 5 EasyFix Premium haal je een krachtige en veelzijdige stoomreiniger in huis die je helpt om je hele woning moeiteloos schoon te maken.

Pluspunten
  • Deze stoomreiniger heeft de grootste watertank met een inhoud van 2 liter, waardoor je ook grote oppervlaktes kunt schoonstomen. Door het toegevoegde ontkalkingspoeder blijft je stoomreiniger langer in goede conditie. Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden te reinigen.

Minpunten
  • Je bergt het snoer niet netjes op, zodat je het opbergt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC 5 EasyFix Premium

Om te bekijken of je de Karcher SC 5 EasyFix Premium tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC 5 EasyFix Premium wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.