Karcher SC2 Deluxe EasyFix Black Friday deal

5/5

Karcher SC2 Deluxe EasyFix nodig? Check snel of je deze Karcher SC2 Deluxe EasyFix voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC2 Deluxe EasyFix.

Specificaties Karcher SC2 Deluxe EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-243.0

Omschrijving van de Karcher SC2 Deluxe EasyFix

Met de Karcher SC2 Deluxe EasyFix kun je gemakkelijk en efficiënt al jouw harde vloeren, badkamer en aanrecht reinigen. Dankzij het groene licht kun je direct zien wanneer de stoomreiniger klaar is voor gebruik. Deze handige reiniger wordt geleverd met een vloermond die is voorzien van een microvezeldoek, waardoor het vuil moeiteloos wordt opgenomen tijdens het reinigen. Naast de vloermond bevat deze stoomreiniger ook een kleine borstel, waarmee je bijvoorbeeld je auto of kozijnen grondig kunt schoonmaken. Het kleinste opzetstuk, het stoompistool, is perfect voor het reinigen van de moeilijk bereikbare hoekjes en gaatjes, zoals de wastafel of de douchecabine. De hoge druk stoom zorgt voor een grondige en hygiënische reiniging, zonder dat er chemicaliën nodig zijn. Met de Karcher SC2 Deluxe EasyFix kun je dus niet alleen je vloeren, maar ook je badkamer en keuken op de juiste temperatuur reinigen. Dankzij de verschillende opzetstukken en het gebruiksgemak is dit de ideale stoomreiniger voor iedereen die snel en efficiënt wil schoonmaken. Voortaan kun je genieten van een stralend schone woning, zonder dat het veel tijd en moeite kost.

Pluspunten
  • Aan het groene lampje zie je wanneer de reiniger klaar is voor gebruik. Je kunt eenvoudig de stoomkracht aanpassen aan de schoonmaakklus die je uitvoert. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 1 liter, waardoor je het alleen van tevoren bijvult.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik van deze stoomreiniger vul je deze niet bij, wat resulteert in een onderbreking van de schoonmaakklus.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC2 Deluxe EasyFix

Om te bekijken of je de Karcher SC2 Deluxe EasyFix tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC2 Deluxe EasyFix wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals