1. black friday
  2. Karcher SC2 EasyFix

Karcher SC2 EasyFix Black Friday deal

5/5

Karcher SC2 EasyFix nodig? Check snel of je deze Karcher SC2 EasyFix voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC2 EasyFix.

Specificaties Karcher SC2 EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-063.0

Omschrijving van de Karcher SC2 EasyFix

Met de Karcher SC2 EasyFix wordt het reinigen van je harde vloeren en aanrechtblad een eenvoudige en snelle klus. Deze stoomreiniger wordt geleverd met een vloermondset en een kleine ronde borstel, waardoor je verschillende oppervlakken kunt reinigen. De vloermond heeft een microvezeldoek die de stoom doorlaat en het vuil absorbeert, waardoor je harde vloeren moeiteloos schoon worden. Met de kleine borstel kun je het aanrechtblad grondig reinigen. Daarnaast heeft het handvat een handige knop waarmee je de stoomkracht kunt aanpassen. Dit is vooral handig wanneer je te maken hebt met hardnekkig vuil. Voor de vieze plekjes bij de kraan is er het stoompistool. Met dit pistool kun je zeer precies te werk gaan, waardoor zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes weer schoon en fris worden. De Karcher SC2 EasyFix maakt het schoonmaken van harde vloeren en het aanrechtblad een fluitje van een cent. Met zijn handige accessoires en instelbare stoomkracht ben je verzekerd van een grondige reiniging. Dus zeg maar gedag tegen vuil en vlekken, en verwelkom een schoon en fris huis met de Karcher SC2 EasyFix.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk de stoomkracht aanpassen aan de schoonmaaktaak die je verricht. De watertank heeft een vrij ruime capaciteit van 1 liter, zodat je hem niet halverwege hoeft bij te vullen. Met de ingebouwde handstomer kun je ook je badkamer grondig reinigen.

Minpunten
  • Je moet de schoonmaakklus onderbreken om deze stoomreiniger bij te vullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC2 EasyFix

Om te bekijken of je de Karcher SC2 EasyFix tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC2 EasyFix wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.