1. black friday
  2. Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Karcher SC3 EasyFix + Borstelset Black Friday deal

5/5

Karcher SC3 EasyFix + Borstelset nodig? Check snel of je deze Karcher SC3 EasyFix + Borstelset voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset.

Specificaties Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-264.0

Omschrijving van de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Met de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset maak je niet alleen grote vloeren schoon, maar ook kleine oppervlaktes zoals je kraan of wastafel. De borstels hebben harde haren, waarmee ze zelfs het hardnekkigste vuil gemakkelijk kunnen verwijderen. Het beste van alles is dat je de reiniging kunt doen zonder onderbrekingen. Tijdens het schoonmaken kun je namelijk gemakkelijk de tank bijvullen, zodat je de klus niet hoeft te onderbreken. Dit is vooral handig als je grote oppervlaktes moet schoonmaken. Daarnaast is het apparaat ook nog eens licht in gewicht, waardoor je het gemakkelijk kunt optillen om de bovenverdieping te reinigen. Met een gewicht van slechts 3,1 kilogram is het apparaat relatief licht en makkelijk hanteerbaar. Naast al deze geweldige functies krijg je ook nog eens een extra borstelset bij deze set. Hiermee heb je meteen vervangende borstels in huis, voor het geval dat je huidige opzetstuk aan vervanging toe is. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van vervangende borstels in de toekomst. Met de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset ben je dus voorzien van alles wat je nodig hebt om je grote en kleine oppervlaktes grondig schoon te maken. Of het nu gaat om vloeren, kranen of wastafels, dit apparaat en de bijbehorende borstelset staan voor je klaar om het.

Pluspunten
  • Dankzij de extra set borstels heb je genoeg reserveborstels thuis voor toekomstige stoomklussen. Met het bijgeleverde ontkalkingspatroon houd je jouw stoomreiniger langer in goede staat. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder hem uit te schakelen.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, dus het is niet mogelijk om het rechtstreeks onder de kraan bij te vullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Om te bekijken of je de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.