1. black friday
  2. Karcher SC4 EasyFix

Karcher SC4 EasyFix Black Friday deal

5/5

Karcher SC4 EasyFix nodig? Check snel of je deze Karcher SC4 EasyFix voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC4 EasyFix.

Specificaties Karcher SC4 EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-450.0

Omschrijving van de Karcher SC4 EasyFix

De Karcher SC4 EasyFix is de perfecte stoomreiniger voor al je schoonmaakbehoeften. Met een indrukwekkende watertank van 1,3 liter kun je moeiteloos grote oppervlakken schoonmaken zonder onderbrekingen. Of het nu gaat om het reinigen van vloeren, wastafels of zelfs lastige hoekjes in de badkamer, deze stoomreiniger staat voor je klaar! Met een volle watertank kun je maar liefst 40 minuten lang schoonmaken, waardoor je voldoende tijd hebt om je hele benedenverdieping grondig aan te pakken. Het stoompistool kan eenvoudig op de reiniger worden bevestigd, waardoor je zelfs de meest hardnekkige vlekken kunt verwijderen. En wanneer de watertank leeg is, hoef je alleen maar de reiniger onder de kraan te vullen en je bent weer klaar voor de volgende schoonmaakklus. Met de Karcher SC4 EasyFix wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de krachtige stoomkracht ben je verzekerd van een grondige en effectieve reiniging. Dus waar wacht je nog op? Maak kennis met de Karcher SC4 EasyFix en transformeer je schoonmaakroutine vandaag nog!

Pluspunten
  • Het waterreservoir kan verwijderd worden, dus bijvullen onder de kraan is gemakkelijk. Je vult het waterreservoir van deze stoomreiniger bij terwijl je hem niet uitschakelt. Dankzij het vermogen van 2000 Watt is de stoomreiniger snel opgewarmd en gereed voor gebruik.

Minpunten
  • Het is minder gemakkelijk om deze stoomreiniger de trap op te tillen, aangezien hij 5,2 kilo weegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC4 EasyFix

Om te bekijken of je de Karcher SC4 EasyFix tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC4 EasyFix wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.